Zdrobitor desciorchinator inox cu motor lore enologia, model lgcsr5

  • 3,250.00 RON
  • Cod produs: LGCSR5
  • Disponibilitate: momentan indisponibil

Valturile sunt usor distantate una de alta pentru zdrobirea doar a boabelor de struguri, lasand samburii intregi (intacti). Astfel, vinul nu va fi modificat de taninul din miezul samburilor, va avea o calitate superioara. Datorita faptului ca este fabricat din inox, nu va veti mai confrunta cu problema ruginii, cu avantajul suplimentar al procesarii strugurelui in materiale de cea mai...

Valturile sunt usor distantate una de alta pentru zdrobirea doar a boabelor de struguri, lasand samburii intregi (intacti). Astfel, vinul nu va fi modificat de taninul din miezul samburilor, va avea o calitate superioara.

Datorita faptului ca este fabricat din inox, nu va veti mai confrunta cu problema ruginii, cu avantajul suplimentar al procesarii strugurelui in materiale de cea mai buna calitate. INOXUL nu va schimba gustul final al vinului, asa cum fac alte materiale.

Separa cu succes ciorchinii de strugurii si le colecteaza in lateral. Sucul, pulpa zdrobita, coaja si samburi sunt toate stranse impreuna sub concasor.

Are capacitate de lucru ridicata, deoarece proceseaza peste 1500 kg de struguri pe ora, reducand foarte mult munca depusa.

Este usor de folosit, necesita putere minima pentru a fi utilizat si in doar 3 pasi se poate asambla pentru a fi gata de utilizare. Robust, perfect pentru utilizare casnica.

Perfect proiectat pentru intretinere usoara, curatare si spalare.

Dezciorchinator pentru struguri cu zdrobire, cu motor, cu cuva si carcasa din inox.

Capacitatea maxima este de 1.500 kg/ora

Echipare

Cuva din inox, de dimensiuni 900 x 500mm

Carcasa inox

Role de teflon de diametru 220 mm (distanta dintre role este reglabila)

Cilindru perforat din inox, echipat în interior cu un ax cu palete pentru evacuarea ciorchinilor curatati de boabe.

Motor 220V, 1 CP

Marci comercializate

Felco
Grifo
Hecht
Stihl
Stocker
Truper
Viking