1. CADRUL LEGAL AL MAGAZINULUI

Acest magazin online se afla in proprietatea SC Gradina Verde Srl, Nr. Reg. Com. J05/672/2003, CIF 15476755, Jud. Bihor, Oras Sacueni, Str. Morii, Nr. 24.

Numar de Inregistrare in Registrul General al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal XXXXX

2. INFORMATII GENERALE PRIVIND MAGAZINUL

Preturile afisate in magazin includ toate taxele, in afara de costul transportului

Costul transportului este suportat de catre client (in cazul in care produsul comandat nu beneficiaza de transport gratuit).

Produsele sunt transportate la cumparator cu ajutorul serviciilor de curierat.

Contravaloarea produselor se achita de catre cumparator in numerar (cash) catre curier.

Dupa ce am primit comanda online de la dumneavoastra, o sa va contactam pe cale telefonica pentru a verifica si pentru a confirma datele si informatiile furnizate de catre dumneavoastra.

Comenzile sunt onorate in 24 – 48 de ore de la confirmarea comenzii, exceptand produsele care nu se afla in stocul magazinului.

Daca doriti sa platiti prin virament bancar sau printr-o alta modalitate respectiv daca dorit ca transportul sa se realizeze altfel avem rugamintea sa ne contactati.

3. LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se realizeaza in conformitate cu cele prevazute la punctul anterior. In cazul in care un produs nu se afla pe stoc in momentul comenzii, veti fi anuntat despre acest lucru de catre operatorii nostrii, in momentul confirmarii comenzii. Intr-un asemenea caz veti avea posibilitatea de a anula comanda sau de a mentine activ pana la reinnoirea stocului cu produsul/produsele comandate. In cazul in care veti mentine activ comanda, o sa va anuntam imediat dupa reinnoirea stocului cu produsul/produsele comandate.

Inainte de procesarea comenzii veti fi contactat telefonic pentru a confirma comanda. In cazul in care dupa 3 incercari nu vom putea intra in contact cu dumneavoastra procesarea va fi amanata. Iar ulterior vom trimite un email la adresa de email cu care v-ati inregistrat pe site in care va vom cere confirmarea comenzii. Livrarea oricarui produs este posibil doar dupa confirmarea comenzii de catre cumparator.

4. RESPONSABILITATEA NOASTRA PRIVIND PRODUSELE DIN MAGAZIN

Descriere produselor care sunt vizibile pe site provin de la furnizorii si de la partenerii nostri astfel nu putem garanta in totalitate corectitudinea informatiilor privind caracteristicile produselor. Astfel magazinul nostru nu poate fi facut responsabil in cazul unor neconcordante de acest gen.

In continuare avem rugamintea sa intelegeti ca nu putem desface ambalajele originale ale produselor pentru a verifica starea lor. Acest lucru nu este posibil deoarece nu dispunem de uneltele si de materialele necesare pentru reambalare. De aceste materiale originale de ambalare dispune doar producatorul produselor.

5. RETURNAREA PRODUSELOR

Magazinul nostru garanteaza inlocuirea si/sau acceptarea returului produselor care sunt neconforme cu descrierea lor de pe site sau care prezinta defectiuni de fabricatie, in termen de 10 zile calendaristice de la receptionarea acestora de catre dumneavoastra. Clientul avand obligatia de a semnala acest lucru in intervalul mai sus amintit. De asemenea puteti solicita si returnarea contravalorii acestor produse.

Intr-un asemenea caz costul livrarii precum si al returului va fi suportat de catre client. Un produs poate fi returnat numai daca se afla in conditii perfecte, adica daca nu prezinta semne de uzura si de folosinta. De asemenea impreuna cu produsul va trebui sa returnati si ambalajul produsului, tot intr-o stare perfecta.

6. GENERALITATI

Prin utilizarea site-ului nostru va declarati automat acordul dumneavoastra deplin cu termenii si conditiile de mai jos:

Prin utilizarea site-ului sunteti de acord sa nu utilizati date si informatii false si de asemenea sunteti de acord sa nu utilizati datele personale al unei alte persoane pentru a beneficia de serviciile si produsele site-ului.

Prin utilizarea site-ului sunteti de acord sa nu publicati, introduceti sau transmiteti nici un fel de continut pentru care nu aveti dreptul legal.

Prin utilizarea site-ului sunteti de acord cu urmatoarele: continutul, serviciile cu si fara plata precum si pretul produselor pot fi modificate oricand, sau pot fi intrerupte periodic sau definitiv, in totalitate sau partial, cu sau fara o notificare prealabila.

Magazinul nostru nu poate fi facut responsabil in cazul unor intarzieri de transport. In acest sens magazinul nostru incheie responsabilitatea in momentul in care a predat produsele curierului. Dar totusi dorim sa fim informati in asemenea cazuri pentru a putea analiza si solutiona motivele intarzierii.

Prin utilizarea site-ului sunteti de acord cu urmatoarele: imaginile si fotografiile prezente pe site sunt exemplificative, produsele pot sa difere de acestea prin culoare, marime, sau prin alte aspecte.

Prin utilizarea site-ului sunteti de acord cu urmatoarele: site-ul nostru nu este responsabil pentru eventualele pagube morale, materiale sau de orice alta natura pe care le inregistrati in urma sistarii sau modificării serviciilor noastre si de asemenea sunteti de acord sa renuntati la orice despagubire din partea noastra.

Site-ul nostru poate contine legaturi web catre alte site-uri. Nu suntem responsabili pentru continutul si practicile utilizate pe acele site-uri.

Nu asumam raspunderea in ceea ce priveste utilizarea site-ului de catre dumneavoastra. Prin utilizarea site-ului sunteti de acord ca in urma unor prejudicii suferite de catre dumneavoastra nu veti face responsabil site-ul nostru si nu veti cere despagubiri.

Nu putem garanta ca in functionarea site-ului nu pot aparea disfunctionalitati, pierderi de date sau alte erori. Prin utilizarea site-ului sunteti de acord ca in urma unor prejudicii suferite de acest gen de catre dumneavoastra nu veti face responsabil site-ul nostru si nu veti cere despagubiri.

Termenii si conditiile ale acestui site pot fi modificate oricand iar folosirea continua a site-ului de catre utilizatori reprezinta acceptul termenelor modificate.

Mentinem dreptul de a incheia oricand activitatea site-ului cu o notificare prealabila sau fara.

Mentinem dreptul de a restrictiona un utilizator care nu a respectat termenii si conditiile site-ului in actiunea lui a beneficia in continuare de serviciile si de produsele site-ului.

7. CONFIDENTIALITATE SI PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pe baza politicii noastre de confidentialitate nu oferim altor parti informatii cu caracter personal sau de alta natura despre utilizatorii site-ului, cu exceptia cazurilor in care acest lucru este necesar pentru a respecta legile in vigoare. Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal se desfasoara pe baza legii 677/2001 cu modificarile si completarile ulterioare.

Furnizarea datelor cu caracter personal cerute de catre noi nu este obligatorie insa cei care refuza furnizarea acestor date nu vor putea beneficia de unele sau mai multe produse si servicii ale site-ului nostru.

Toti utilizatorii site-ului au dreptul la acces, dreptul la interventie, dreptul de opozitie precum si toate celelalte drepturi conferite de catre legile in vigoare asupra datelor cu caracter personal. Acest lucru se poate realiza fie cu ajutorul nostru, adresand in aceasta privinta un e-mail la adresa office@gradina-verde.ro, gradina_verde@yahoo.com sau in mod direct si independent de catre fiecare utilizator pe baza parolei si pe baza numelui de utilizator cu ajutorul carora fiecare utilizator are dreptul la libera actiune asupra datelor personale proprii.

8. SESIZARI

In situatia in care printr-un continut al site-ului ati suferit un oarecare prejudiciu va rugam sa semnalati acest lucru in scris. In situatia in care observati ca un continut al site-ului nu corespunde normelor de conduita etica sau contravine legilor in vigoare va rugam sa semnalati acest lucru in scris. De asemenea pentru orice alta nelamurire sau informatie suplimentara va rugam sa ne contactati.

9. DISPOZITII FINALE

Valoarea termenilor si conditiilor de mai sus este aceeasi cu un contract valabil incheiat.