Foarfeci

Foarfeca profesionala 22 cm

132.00 RON

Foarfeca pentru taiat de tip bypass este destinata in special viticultorilor profesionisti si a gradinarilor. Executa taieri fine si foarte precise. Este o foarfeca usoara de doar 300 grame. Diametrul de taiere recomandat este de 22 mm.

Foarfeca cu doua taisuri Force

210.00 RON

Foarfeca pentru taiat cu lama dubla, rezistenta la socuri. Pozitia boltului central fata de lama ofera putere mai mare facilitand astfel taierea. Lama este plata si descentrata, lucru care reduce efortul de taiere si asigura o taiere foarte aproape de ramura principala. Manerele au design drept. Lungimea este de 21 cm. Diametrul de taiere Ø22 mm.

Foarfeca profesionala Ergo Light

210.00 RON

Foarfeca cu lama dubla executa taieri foarte fine si precise. Taierea converge spre centrul ambelor lame acest lucru necesitand un efort mai mic pentru taiere. Maner ergonomic. Priza si protectie foarte buna a mainii. Lungimea este de 21 cm. Diametrul de taiere Ø 22 mm.

Foarfeca profesionala

106.00 RON

Foarfeca de tip bypass destinata atat viticultorilor profesionisti cat si gradinarilor. Maner ergonomic, executa taieri foarte precise si fine. Lungime 22 cm. Diametru de taiere Ø 22 mm.

Foarfeca de taiat tip nicovala

109.00 RON

Foarfeca pentru taiat tip nicovala este destinata atat profesionistilor cat si amatorilor din domeniul pomiculturii si viticulturii. Se utilizeaza in special pentru lemn tare. Lamele si manerele curbate previn alunecarea ramurilor din momentul taierii. Maner ergonomic. Lungime de 21 cm. Diametrul de taiere recomandat este de Ø 25 mm.

Foarfeca de taiat cu brat telescopic 240-400cm

663.00 RON

Foarfeca de taiat, foarte usoara, cu maner telescopic cu lungimea reglabila intre 240-400 cm. Lama fabricata din otel inoxidabil si teflonata, pentru a nu permite incarcarea cu resturile de la taiere. Aceasta foarfeca este ideala pentru lucrarile la inaltime de aproximativ 5.5 metri si in locurile greu accesibile.  Executa taieri foarte fine si precise, diametrul de taiere recoma...

Foarfeca electrica pe baterie PELLENC Prunion 250

6,430.00 RON

Foarfeca compacta usor de gestionat, manevrat, potrivita pentru orice dimensiune de mana. Foarfeca pentru pomi este compusa din: - Motoreductor cu racire - Paramaner - Tragaci - Gestionare electronica a deschiderilor - Capac evacuare reziduri - Lama mobila acoperita in xylan pentru o mai buna penetrare - Bolt demontare lama (nu necesita accesorii pt. reglare) - Baterie Li – Ion UL...

Foarfeca gazon, Hecht

42.00 RON

Foarfeca pentru iarba marca Hecht. Lungime foarfeca 36 cm. Foarfeca tip by-pass. Foarfeca pentru iarba este utila pentru utilizarea ei dupa terminarea muncii cu masina de tuns iarba, mai precis pentru retusarea colturilor. De asemenea, foarfeca se poare utiliza unde nu ati dorit sa folositi masina de tuns gazonul, de exemplu, unde aveti flori, etc. Aveti posibilitatea de a transforma aceast...

Foarfeca vie, 23cm, Truper

52.00 RON

Foarfeca pentru vie marca Truper. Lungime 23 cm. Foarfeca forjata tip by-pass. Fabricata din otel tratat termic cu mamer din fier, face ca acest tip de foarfeca sa fie un produs puternic si foarte rezistent.

Foarfeca vie, 20cm, Truper

54.00 RON

Foarfeca pentru vie marca Truper. Lungime 20 cm. Diametru de taiere 19 mm. Foarfeca tip by-pass. Maner ergonomic cu acoperire aderenta. 

Foarfeca profesionala vie, 21cm, Truper

124.00 RON

Foarfeca profesionala pentru vie marca Truper. Lungime 21 cm. Capacitate de taiere 19 mm. Maner ergonomic cu acoperire aderenta din cauciuc. Blocare cu o mana. Foarfeca tip by-pass. Corp din aluminiu forjat, cu lame din otel tratat termic pentru o rezistenta mai mare. Datorita constructiei lamei taierea este curata si precisa.  

Foarfeca vie, 20cm, cutit schimbabil, Truper

75.00 RON

Foarfeca pentru vie marca Truper. Lungime 20 cm. Capacitate de taiere 19 mm. Acest produs este fabricat din otel tratat termic si este de tip by-pass. Maner ergonomic cu acoperire aderenta. Varful inclinat al foarfecii ajuta la efectuarea taierilor curate si precise. Lama este schimbabila si poate fi inlocuita cu usurinta.

Marci comercializate

Felco
Grifo
Hecht
Stihl
Stocker
Truper
Viking