Pulverizator cu acumulator 16 l

  • 250.00 RON
  • Disponibilitate: in stoc

Pulverizator electric cu capacitatea rezervorului de 16 litri, este un produs destinat stropirii plantelor cu orice fel de pesticide. Contine un acumulator, care se incarca prin intermediul adaptorului. Contine un acumulator incorporat si incarcator de retea 12V 1A pentru incarcarea acumulatorului. Are 3 duze diferite (simpla, dubla, tip floare) si poate pulveriza sub forma de pulbere...

Pulverizator electric cu capacitatea rezervorului de 16 litri, este un produs destinat stropirii plantelor cu orice fel de pesticide. Contine un acumulator, care se incarca prin intermediul adaptorului.
Contine un acumulator incorporat si incarcator de retea 12V 1A pentru incarcarea acumulatorului.
Are 3 duze diferite (simpla, dubla, tip floare) si poate pulveriza sub forma de pulbere fina.
De asemenea, se poate folosi si la operatiuni de deratizare in spatii publice, hoteluri, pentru dezinsectie si pentru dezinfectare, in vederea prevenirii raspindirii epidemiilor. Aparatul este usor de folosit, putand fi controlat prin butonul ON/OFF sau prin rotita de reglaj a presiunii de stropire. Este dotat cu un indicator al nivelului bateriei, bateria fiind suficient de puternica pentru a pulveriza pana la 15 recipiente cu o incarcare totala.

Specificatii

Capacitate cilindrica -
Tip (manual, electric, benzina) electric
Volum rezervor 16 l
Greutate 5.3 kg

Marci comercializate

Felco
Grifo
Hecht
Stihl
Stocker
Truper
Viking