Panou solar monocristalin 30 W cu regulator de încărcare

  • 370.00 RON
  • Disponibilitate: in stoc

Sistemul fotovoltaic este o soluție foarte eficientă în locuri unde nu există posibilitate de racordare la curent de rețea, de exemplu: cabane, rulote, stână. A se utiliza în primul rând pentru alimentarea gardurilor electrice sau pentru iluminat. Sistemul este furnizat parțial asamblat. Punerea în funcțiune este destul de ușoară: panoul solar se așează spre sud, &...

Sistemul fotovoltaic este o soluție foarte eficientă în locuri unde nu există posibilitate de racordare la curent de rețea, de exemplu: cabane, rulote, stână. A se utiliza în primul rând pentru alimentarea gardurilor electrice sau pentru iluminat.

Sistemul este furnizat parțial asamblat. Punerea în funcțiune este destul de ușoară: panoul solar se așează spre sud, înclinat în 45 grade. Se poate fixa prin intermediul orificiilor aflate pe chenarul de aluminiu.

Pentru alimentare a se folosi un acumulator auto de 12 V, max. 70 Ah (neinclus în pachet). Acumulatorul se conectează la regulatorul de încărcare. Regulatorul va indica dacă nivelul de încărcare a acumulatorului este scăzută, dar cu o sarcină adecvată sistemul poate funcționa fără probleme ani de zile.

Regulatorul de încărcare trebuie montat în locuri ferite de apă și umezeală.

Marci comercializate

Felco
Grifo
Hecht
Stihl
Stocker
Truper
Viking