Franghie gard electric 200m, 590kg

  • 105.00 RON
  • Disponibilitate: in stoc

Frânghie gard electric 200 m, rezistență la rupere 590 kg, rezistență electrică 2,3 Ω/m. Frânghia este potrivită pentru împrejmuiri mici și medii, de asemenea pentru animale domestice sau sălbatice. Materialul principal al frânghiei este plastic care asigură o rezistență ridicată la rupere, de asemenea conține fire metalice galvanizate. Caracteristică...

Frânghie gard electric 200 m, rezistență la rupere 590 kg, rezistență electrică 2,3 Ω/m.
Frânghia este potrivită pentru împrejmuiri mici și medii, de asemenea pentru animale domestice sau sălbatice.
Materialul principal al frânghiei este plastic care asigură o rezistență ridicată la rupere, de asemenea conține fire metalice galvanizate. Caracteristică importantă a frânghiei este elasticitatea, astfel nu se rupe ușor dacă un animal atinge cu forță. Frânghia este rezistentă la radiații UV, se poate folosi mai mulți ani consecutiv. Culoarea sa asigură doar o vizibilitate bună. Frânghia este potrivită atât pentru garduri permanente cât și pentru cele temporare.

La alegerea frânghiei pentru gard electric trebuie ținut cont de următoarele parametrii:
- Rezistență la rupere – este exprimat în kg, reprezintă forța maximă de tensionare a frânghiei. Pentru animale domestice este suficientă valoarea de 80 kg, pentru animale sălbatice este indicat alegerea unei frânghii mai puternice.
- Rezistență electrică – este exprimat în Ω/m. Cu cât este mai mare rezistența cu atât este mai mare pierderea tensiunii pe frânghie. Capătul unui gard construit cu o frânghie cu rezistență ridicată va avea o tensiune atât de mică încât nu va funcționa adecvat. De exemplu o frânghie de 0,4 Ω/m poate fi folosit la un gard având lungimea maximă de 13.000 m, iar în frânghie de 7 Ω/m poate fi folosit numai până la 250 m.

Specificatii

Lungime maxima imprejmuire 6.000 m
Lungime 200 m
Diametru 6 mm
Rezistenta la rupere 590 kg
Rezistenta electrica 2.3 Ω/m
Insertii metalice 3 Inox
Material insertii otel inoxidabil

Marci comercializate

Felco
Grifo
Hecht
Stihl
Stocker
Truper
Viking