Banda gard electric 20mm, 200m

  • 55.00 RON
  • Disponibilitate: in stoc

Bandă gard electric 20 mm, 200 m, rezistență la rupere 90 kg, rezistență electrică 9 Ω/m. Banda este potrivită exclusiv pentru împrejmuiri mici, în deosebi pentru animale domestice. Materialul principal al benzii este plastic care asigură o rezistență ridicată la rupere, de asemenea conține fire metalice galvanizate. Caracteristică importantă a benzii este e...

Bandă gard electric 20 mm, 200 m, rezistență la rupere 90 kg, rezistență electrică 9 Ω/m. Banda este potrivită exclusiv pentru împrejmuiri mici, în deosebi pentru animale domestice.
Materialul principal al benzii este plastic care asigură o rezistență ridicată la rupere, de asemenea conține fire metalice galvanizate.
Caracteristică importantă a benzii este elasticitatea, astfel nu se rupe ușor dacă un animal atinge cu forță. Banda este rezistentă la radiații UV, se poate folosi mai mulți ani consecutiv. Culoarea și forma sa asigură o vizibilitate bună, animalele se obișnuiesc repede cu aceasta. Banda este ideală pentru împrejmuirea cailor. Banda este potrivită atât pentru garduri permanente cât și pentru cele temporare.

La alegerea benzii pentru gard electric trebuie ținut cont de următoarele parametrii:
- Rezistență la rupere – este exprimat în kg, reprezintă forța maximă de tensionare a benzii. Pentru animale domestice este suficientă valoarea de 80 kg, pentru animale sălbatice este indicat alegerea unei benzi mai puternice.
- Rezistență electrică – este exprimat în Ω/m. Cu cât este mai mare rezistența cu atât este mai mare pierderea tensiunii pe frânghie. Capătul unui gard construit cu o bandă cu rezistență ridicată va avea o tensiune atât de mică încât nu va funcționa adecvat. De exemplu o bandă de 0,4 Ω/m poate fi folosit la un gard având lungimea maximă de 13.000 m, iar în frânghie de 7 Ω/m poate fi folosit numai până la 250 m.

Cu cât banda este mai groasă cu atât este mai rezistentă la rupere.

Specificatii

Lungime maxima imprejmuire 400 m
Lungime 200 m
Diametru
Rezistenta la rupere 90 kg
Rezistenta electrica 9 Ω/m
Insertii metalice 4
Material insertii otel inoxidabil

Marci comercializate

Felco
Grifo
Hecht
Stihl
Stocker
Truper
Viking