Zdrobitor desciorchinator manual lore enologia, model lgcsr1

  • 999.00 RON
  • Cod produs: LGCSR1
  • Disponibilitate: momentan indisponibil

Zdrobitorul desciorchinator manual Lore Enologia, model LGCSR1 separa cu succes ciorchinii de struguri si le colecteaza in lateral. Sucul, pulpa zdrobita, coaja si samburi sunt toate stranse impreuna sub concasor. Necesita putere minima pentru a fi utilizat si doar in 3 pasi se poate asambla pentru a fi gata de utilizare. Robust, perfect pentru utilizare casnica. Proceseaza peste 1500 kg d...

Zdrobitorul desciorchinator manual Lore Enologia, model LGCSR1 separa cu succes ciorchinii de struguri si le colecteaza in lateral. Sucul, pulpa zdrobita, coaja si samburi sunt toate stranse impreuna sub concasor. Necesita putere minima pentru a fi utilizat si doar in 3 pasi se poate asambla pentru a fi gata de utilizare. Robust, perfect pentru utilizare casnica.

Proceseaza peste 1500 kg de struguri pe ora, reducand foarte mult munca.

Valturile sunt usor distantate una de alta pentru zdrobirea numai a boabelor de struguri, lasand samburii intregi (intacti). Astfel, vinul nu va fi modificat de taninul din miezul samburilor. Vinul obtinut astfel este de o calitate superioara.

Valturile sunt reglabile, caracteristica care va ofera o mare flexibilitate in ceea ce priveste reglarea in functie de marimea semintei

Este perfect proiectat pentru intretinere usoara, curatare si spalare.

Desciorchinatorul pentru struguri cu zdrobire manual, cu cuva si carcasa din tabla smaltuita ,prevazut cu ax cu palete plasat in cuva deasupra rolelor in zdrobire pentru a facilita impingerea strugurilor catre acestea. Productie medie orara intre 400-600 kg / ora.  Produsul cantareste 39 kg, este ambalat in cutie de carton si are urmatoarele dimensiuni de gabarit:120 X 60 X 63 cm.

Este recomandat utilizarii pentru o productie anuala de struguri pana la 2000-3000 kg.

Echipare:
Cuva din tabla smaltuita, de dimensiuni 900 x 500mm
Role de teflon de diametru 220 mm (distanta dintre role este reglabila)
Cilindru perforat din inox, echipat în interior cu un ax cu palete pentru evacuarea ciorchinilor curatati de boabe.

Marci comercializate

Felco
Grifo
Hecht
Stihl
Stocker
Truper
Viking