Cazan pentru tuica basculant 60l, cu amestecator

  • Cod produs: DES-60
  • Disponibilitate: momentan indisponibil

Acest produs este proiectat pentru productia de tuica in cantitati medii, menit uzului casnic. Incalzirea poate fi efectuata cu combustibil solid sau aragaz conectat la rezervoar casnic de gas butan. Se umple prin intermediul deschizaturii de sus a cazanului. Modelele de cazan tip BASCULANT sunt aparate pentru distilarea bauturilor alcoolice, din fructe, de capacitate medie destinate uzului indiv...

Acest produs nu este disponibil momentan.

Acest produs este proiectat pentru productia de tuica in cantitati medii, menit uzului casnic. Incalzirea poate fi efectuata cu combustibil solid sau aragaz conectat la rezervoar casnic de gas butan. Se umple prin intermediul deschizaturii de sus a cazanului.
Modelele de cazan tip BASCULANT sunt aparate pentru distilarea bauturilor alcoolice, din fructe, de capacitate medie destinate uzului individual. Setul cazanului pentru distilarea bauturilor alcoolice este compus din cazan de cupru instalat in focar produs din tabla metalica cu laminare rece. Focarul contine sistem basculant care faciliteaza o umplere si golire usoara a cazanului. Aparatul foloseste sistemul cel mai eficient de etansare cu apa la coroana cazanului si cesti din cupru la capacul cazanului, conectate prin teava de cupru, astfel prevenind scaparea aburilor alcoolici din aparat. Vasul racitor are capacitatea 300L, este produs din otel galvanizat, in care este instalata spirala cu 5 filete si ventil pentru evacuarea apei din vasul racitor. Toate piesele care ajung in contact cu masa de fructe fermentata, cu vaporii sau cu distilatul, sunt produse din cupru de cea mai inalta calitate, puritate 99,9%. Cuprul este un conductor de caldura foarte bun, rezistent la efectul acizilor organici si are un efect foarte pozitiv asupra gustului si mirosului distilatului, dovedit ca fiind mai bun decat oricare alt metal (aluminiu, otel inoxidabil, etc.). Din acest motiv distilatele (tuica, palinca) fabricata in distilatoare din cupru au miros si gust mai curat.

Marci comercializate

Felco
Grifo
Hecht
Stihl
Stocker
Truper
Viking