Cazan pentru tuica 34l, cu amestecator

  • Cod produs: DES-34
  • Disponibilitate: momentan indisponibil

Acest produs este proiectat pentru productia de tuica in cantitati mici, menit uzului casnic, in spatii mici si inchise. Incalzirea este efectuata folosind arzator la gas conectat la rezervor casnic cu gas butan sau cu focar proiectat pentru combustibil solid. Capacitatea acestui produs este de 34 litri. Setul cazanului pentru distilarea bauturilor alcoolice contine cazan de cupru instalat in foc...

Acest produs nu este disponibil momentan.

Acest produs este proiectat pentru productia de tuica in cantitati mici, menit uzului casnic, in spatii mici si inchise. Incalzirea este efectuata folosind arzator la gas conectat la rezervor casnic cu gas butan sau cu focar proiectat pentru combustibil solid. Capacitatea acestui produs este de 34 litri.
Setul cazanului pentru distilarea bauturilor alcoolice contine cazan de cupru instalat in focar, teava conectoare cu holender, pentru sistemul de etanșare si vas racitor produs din tabla de staniu galvanizata, in care este instalata spirala din cupru cu 3 filete. Toate piesele care ajung in contact cu masa de fructe fermentaaă, cu vapori sau cu distilatul, sunt produse din cupru de cea mai inalta calitate, puritate 99,9%. Cuprul este conductor de caldura foarte bun, rezistent la efectul acizilor organici si are un efect foarte pozitiv asupra gustului si mirosului distilatului, dovedit mai bine decat oricare alt metal (aluminiu, otel inoxidabil, etc..). Din acest motiv distilatele (tuica, palinca) fabricate in distilatoare din cupru au miros si gust mai curat.

Marci comercializate

Felco
Grifo
Hecht
Stihl
Stocker
Truper
Viking