Atomizor Bronto 3WF-2.6

  • 650.00 RON
  • Disponibilitate: in stoc

Atomizorul Bronto 3WF3-2.6 este recomandat pentru dezinfectarea si tratarea recoltelor, pepinierelor si a plantatiilor de dimensiuni mici. Presiunea inalta, debitul mare si randamentul ridicat determina  o utilizare eficienta atat in tratarea bolilor ce apar pe culturile de bumbac, orez, arbori de ceai, bananieri, grau si altele similare, cat si in plivirea chimica, prevenirea unor...

Atomizorul Bronto 3WF3-2.6 este recomandat pentru dezinfectarea si tratarea recoltelor, pepinierelor si a plantatiilor de dimensiuni mici. Presiunea inalta, debitul mare si randamentul ridicat determina  o utilizare eficienta atat in tratarea bolilor ce apar pe culturile de bumbac, orez, arbori de ceai, bananieri, grau si altele similare, cat si in plivirea chimica, prevenirea unor epidemii si protejarea legumelor.

Motorul de 2.13 kW permite o utilizare indelungata, datorita dispozitivului de angrenaj care reduce viteza in timpul folosirii, asigurand pulverizarea pe o distanta orizontala pana la 7 metri.  Rezervorul de combustibil de 2 litri nu se va goli usor, multumita consumului redus.

Aprinderea atomizorului este electronica, iar pornirea are loc prin demaror cu sfoara.

Informatii suplimentare:

motor 1E40FP-3Z in 2 timpi, racit cu aer;

dimensiuni - 530 x 390 x 685 mm;

capacitate cilindrica - 41,5 cmc;

debit chimicale lichide - 2,3 litri / minut;

debit granule - 6 kg / minut;

capacitate rezervor pentru solutie - 14 litri.

Marci comercializate

Felco
Grifo
Hecht
MaurerGép
Stihl
Stocker
Truper
Viking